5 skäl att välja ett fast månadspris till hemsida

Varför välja en fast månadskostnad till din hemsida

Det finns fler än 5 skäl att välja en hemsida till fast månadspris. Vi kommer gå igenom ett par nedanför som de ekonomiska, enkelheten, support eller uppdateringar. Alla är bra skäl att just välja en typ av prenumerationstjänst på hemsidan för ditt företag.

1. Det ekonomiska skälet

Att köpa en hemsida till månadspris istället för ett fast pris kan underlätta det ekonomiska när man startar ett företag. Att veta att de endast kostar en viss summa underlättar planering framåt samt att summan även inte är så stor som om du skulle beställa en hemsida direkt till fastpris som en engångskostnad.

Här får man välja lite mellan om man vill köpa en hemsida för en stor engångssumma och sen lägga till någon form av serviceavtal eller en mindre summa varje månad där service och support oftast ingår hos de flesta webbyråer.

2.  Enkelheten och bekvämlighet

Du som företag behöver inte hantera komplicerade förhandlingar eller ta in massor med offerter. Utan kan direkt gå vidare med ditt projekt då de ekonomiska ovan är löst. Allt är redo för att starta direkt med innehållet och allt man behöver ingår redan i paketen så man behöver väldigt sällan köpa till något. Bara starta och köra direkt!

3. Support och Underhåll

Många företag som erbjuder fast månadspris-tjänster inkluderar kontinuerlig support och underhåll. Detta innebär att du kan få hjälp med problem eller uppdateringar när som helst, vilket kan vara särskilt värdefullt om din webbplats är avgörande för din verksamhet.

4. Uppdateringar och säkerhet

Har du en hemsida så behöver man underhålla den. Uppdatera tillägg, WordPress versionen, se över säkerheten och ibland även uppdatera databashanteringssystemet och mycket mer. Allt detta påverkar hemsidan och har du inte uppdaterat på länge kan den snabbas upp rejält av en uppdatering vilket i sin tur ökar och förbättrar din position i sökmotorer och mycket mer.

Det är väldigt bra att ha och förmånligt då det ingår i månadspriset för hemsidan.

5. Skalbarhet för webbplatser

Med en fast månadspris-tjänst kan du enkelt skala upp din webbplats när din verksamhet växer (exempel är att lägga till e-handel eller betalningsportaler på hemsidan). Du kan lägga till nya funktioner, sidor eller ändra designen utan att behöva förhandla om nya avtal eller betala extra kostnader.

För att sammanfatta det hela kan en fast månadspris hemsida erbjuda dig som företag ett paket som är kostnadseffektivt, enkelt, support och underhåll, uppdateringar och skalbarhet för framtiden. Det blir då ett väldigt attraktivt alternativ för just professionella företag oavsett storlek!

Vill du beställa hemsida till ett fast pris per månad? Vill du bygga en e-handel till ett månadspris? Kontakta då oss på EMS Design Webbyrå så hjälper vi er att genomföra ert projekt!

Postad i kategori: , ,

Lämna en kommentar

8 − fyra =