Animerad videopresentation till företag

Varför behöver företag en videopresentation?

Idag så kan man komma ut till sina kunder genom flera olika marknader. Du kan antingen optimera din hemsida via SEO (sökoptimering) och skriva artiklar eller så kan du betala dig fram via Google Adwords (annonser) eller andra betaltjänster som finns på internet. Du kan även locka besökare med tävlingar och priser via Facebook eller andra sociala-medier.

Det många inte tänker på är att ett av de absolut bästa sätten att få en kund intresserad av en tjänst eller produkt är att skapa en videopresentation eller en liten film som visar tjänsten eller produkten. Det är enklare, billigare och det går snabbare samt att de skapar en viss interaktivitet som enligt bevis fungerar. Vi på EMS Design Webbyrå skapar animerade filmer och videos till företag där man enkelt kan visa upp en tjänst, en produkt eller något annat. En reklamfilm där vi skapar en snygg storyboard som visar er alla scener och sen när ni godkänt dessa går det vidare till animering och voice-over (röstinspelning). Till slut så har man en modern och snygg reklamfilm som man kan skicka till sina kunder via mejl, lägga upp på hemsidan, Youtube-kanalen, Facebook-kontot eller visa på mässan.

Att ha videomaterial i form av film ger det lilla extra som lockar många kunder till just er produkt eller tjänst!

Hjälper videofilmer en att få mer kunder online?

Att ha en video, animerad eller inte, som presentation på hemsidan kan göra det där lilla extra som får kunden att köpa just er produkt istället för er konkurrents. Eftersom människor är mycket snabba på att klicka sig vidare och intressespannet är kort är en video något som kan hålla intresset kvar. Normalt är de bästa videopresentationerna eller reklamfilmerna för företag ca 1-2 minuter. Mycket mer än så kan göra att kunden blir uttråkad av all information.

När videofilmen eller reklamfilmen ligger online skapar den automatiskt ett SEO värde då den besöks och kunderna tittar på den på t.ex. Youtube eller på er företagshemsida. Dock gav det mer SEO värde förr men har fortfarande en stort värde i form av nya kunder.

Vad ska jag som företag välja för typ av reklamfilm eller video?

Allt beror på vad för tjänst eller produkt du vill förmedla ut. Vi kan skapa snygg info-grafik i flera olika färgscheman och styles. Något som vi personligen gillar är flatdesign och handskriven design. Dvs mjuka enfärgade objekt och bakgrunder eller ikoner ihop med eller utan en hand som ritar upp scener och lägger till nya objekt på scenen. Du kan se flera av våra videos som vi skapat till företag på vår hemsida www.emsdesign.se i vår portfölj under ”Videos”.

Det har aldrig varit enklare eller billigare att skaffa sitt företag en snygg presentation i videoform så ta steget ut och visa att ni är professionella med en snygg företagspresentation!

Vi skapar även grafik och text till visitkort, presentationer i pdf, menyer, reklamblad och mycket mer. Allt inom webb och grafik! Enkelt, snabbt och alltid inom budget!

2 svar på ”Animerad videopresentation till företag”

 1. Hej, kan ni lämna en offert på att ta fram 3 st filmsnuttar a 2min där våra anställda berättar varför de valt att arbeta hos oss. De ska göras någonstans i Stockholm och vara utformade som en intervju där de svarar på frågor. Filmerna bör vara klara för publicering nästa vecka. Vi tillhandahåller enbart personerna som ska filmas och intervjufrågor. resten gör ni. Svar önskas per mail.

  Svara
  • Hej. Roligt att ni hittat till vår webbyrå.

   Vi skulle gärna hjälpa er men vi utför tyvärr inte interjuver på plats eller liknande.

   Tjänsten ovan är en animerad reklamfilm likt vår egna där man skapar en storyboard, spelar in voice-overs och sen animerar det hela som en reklamfilm.

   Hoppas ni hittar någon som kan hjälpa er och vill införskaffa en animerad reklamfilm eller voice-overs kan ni kontakta oss.

   Ha en trevlig dag.

   Svara

Lämna en kommentar

elva − åtta =