Beställ ett SSL Certifikat

Vill du beställa ett SSL certifikat till din hemsida och domän kan du göra detta nedanför. Fyll i all information och välj en domän. Vill du göra detta för flera domäner så markera detta i meddelandeboxen och skriv även ner deras domännamn. Läs mer information om SSL-Certifikat nedanför vårt beställningsformulär.

Endast 95 kr / Månad

(12 mån bindningstid - pris per domän)

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Varför ska du skaffa SSL Certifikat till din hemsida?

Det finns flera anledningar till varför du ska skaffa ett SSL certifikat till din hemsida. Det första och mest relevanta är att du får en mycket högre säkerhet än utan. Dvs din trafik mellan besökare och server blir krypterad. Alltså svårare för vissa typer av personer och robotar att tyda och skapa problem.

 

Nedanför går vi igenom ett par snabba och enkla punkter om varför du ska köpa till ett SSL certifikat och installera det på din webbplats.

  • All trafik mellan besökare och server krypteras vilket försvårar vissa typ av angrepp på din hemsida.
  • Du får en "grön" säkerhets ikon i webbläsaren innan din -www adress som talar om att webbplatsen är säker!
  • Vissa typer av tillägg till WordPress kräver att webbplatsen kör SSL (dvs https istället för http). Exempel kan vara betalningsmoduler från WooCommerce eller andra onlinesystem.
  • Företag som bryter mot reglerna riskerar 20 miljoner euro eller 4 procent av den globala omsättningen i sanktionsavgift/bötessumma (träder i kraft med nya datalagringslagen våren 2018). Detta gäller då om du har någon form av kontaktformulär eller annat sätt som sparar information från dina besökare och kunder på hemsidan vilket de flesta idag har. Så ett enkelt sätt att skydda sig är att just skaffa SSL Certifikat.
  • Google Chrome webbläsaren visar idag ett "Varnings fönster" om din hemsida inte är säker och kör SSL. Detta avskräcker ganska många besökare från att gå in på din hemsida vilket gör att du tappar kunder.

Vi på EMS Design rekommenderar starkt att man köper till SSL certifikat till sin hemsida och vi kan självklart erbjuda detta till alla våra kunder. Även om du idag inte har din hemsida hos oss så kan vi hjälpa till med integration och beställning på ditt nuvarande webbhotell.

Kontakta oss för mer information eller BESTÄLL DIREKT.