Det ska vara enkelt att köpa en hemsida 2014

En sak som vi har märk av är att de finns ganska många webbyråer i Sverige just nu och av alla olika storlekar. När du ska köpa en ny hemsida till ditt företag så bör du tänka på ett par saker.

  1. Vad för sort hemsida är jag ute efter.
  2. Ska jag kunna uppdatera min hemsida helt själv eller ska någon göra det åt mig.
  3. Vilket system ska hemsidan byggas på, Joomla, WordPress eller i ren HTML5.
  4. Hur mycket ska jag betala för hemsida och vad får jag.
  5. Vad för design, färg och font gillar jag.

Detta är några av de punkterna man bör ställa till sig själv innan man ger sig ut på jakt efter en webbyrå som passar till sitt projekt. Förutom design och system så bör man alltid tänka på förhållandet mellan vad man är beredd att betala till vad man kan få för sina kronor. Vi på EMS Design erbjuder alltid fria möten och konsultationer via e-post eller telefon för att visa att du kan vara säker med ditt val hos oss. Att köpa en hemsida ska vara enkelt, snabbt och ge den kvalitén som företag idag är ute efter.

Att internet är ett av de bästa sätten att nå fram till kunder är ingen hemlighet och det satsas miljarder på marknadsföring över internet varje år via sökoptimering. Ett sätt är att ha annonser via Google eller deras samarbetspartners. Sen är det även många företag som gör reklam via onlinetidningar och andra sorters företag.

Eftersom en webbyrå utför det mesta som har med internet att göra kan även vi tillhandahålla tjänster som logotyper, grafik, fotografering av en professionell fotograf och marknadsföring via annonsering från Google.

Har du några frågor på våra tjänster eller vad vi kan erbjuda så är du välkommen att kontakta oss via e-post (info@emsdesign.se) eller direkt via telefon (070-5630667).

Ha en trevlig helg.

Postad i kategori: , ,

Lämna en kommentar

fjorton − tre =