Felsökning av hemsida och WordPress

Har du någonsin stött på ett problem på din WordPress-webbplats som du inte kunde lösa själv? Kanske har din webbplats gått ner, eller kanske fungerar inte en viktig plugin som den ska. Oavsett vilket problem du står inför, finns det hjälp att få.

  • Priser från 1895 kr per felsökning
  • Felsökning av WordPress & tillägg
  • Kontroll av webbhotellet
  • Telefon och mejlsupport

Felsökning av WordPress

Vi erbjuder professionell WordPress-felsökning, en tjänst som är skräddarsydd för att lösa alla dina WordPress-relaterade problem. Våra experter har årtionden av erfarenhet och kan snabbt och effektivt felsöka och lösa problem som kan uppstå på din hemsida. Hör av dig till oss idag så löser vi dina errors och felkoder.

kodning

Felsökning

Varje felsökning är som sagt unik och vi tittar på vilka tillägg ni har, vilket tema, versionen av WordPress samt PHP version så testar vi lite olika vägar för hitta vad det är som skapar felkoderna.

server

Webbhotellet

Olika webbhotell har olika typer av serverstruktur samt kontrollpaneler. Vi på EMS Design kan de flesta och ser över ert konto på webbhotellet så det är helt optimerat efter er hemsida.

support

Fri support

Hos oss på EMS Design Webbyrå har ni alltid tillgång till fri support via telefon och e-post när ni antingen beställer felsökning av hemsida eller har ett aktivt serviceavtal med oss. Boka er felsökning idag!

** Alla priser är ex. moms och felsökning startar från 1895 kr per felsökning. Baseras på arbetstid (större problem tar längre tid).

Behöver du hjälp med din hemsida?
Vi är experter på felsökning!

Våra webbutvecklare är skickliga i alla aspekter av WordPress, inklusive teman, plugins (tillägg), databaser, servrar och säkerhet. Oavsett om problemet är stort eller litet, kan vi hantera det. Vi kan lösa allt från mindre störningar, som problem med en widget, tillägg eller inlägg till större problem som databasfel eller säkerhetsbrister.

Vi optimerar din hemsida & webbplats

Vår tjänst är inte bara begränsad till akuta problem. Vi erbjuder även förebyggande underhåll (serviceavtal) för att förhindra framtida problem. Genom att regelbundet uppdatera din webbplats och övervaka dess prestanda, kan vi hjälpa till att undvika potentiella problem och säkerställa att din hemsida alltid fungerar på topp nivå.

Vi vet att varje hemsida är unik, och därför erbjuder vi alltid skräddarsydda lösningar till just din webbplats. Vi tar oss tid att förstå ditt företags behov (vid en analys av hemsidan och backend via inloggning) och erbjuder personlig service där vi alltid säger som vi tycker när de kommer till hemsidan och dess tillägg och andra säkerhetsaspekter som kan påverka.

Vänta inte tills problem uppstår. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vår WordPress-felsökningstjänst kan hjälpa ditt företag att blomstra. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din webbplats att fungera på bästa möjliga sätt.

erik-och-fredrik-png

Startpriser från 1895 kr per felsökning - Beställ idag!

Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!