God Jul alla webbdesigners och teknikfreak

God Jul på alla webbdesigners och teknikfreak

Vi på EMS Design Webbyrå vill önska alla våra kunder, samarbetspartners och webbdesigners en riktigt GOD JUL och ett gott nytt år. Hoppas 2016 blir ett riktigt bra år för webbdesign och framsteg inom teknikvärlden. Vi har förhoppningar om att kunna erbjuda mer tjänster och bättre upplägg när det kommer till hur du beställer en hemsida till ditt företag eller en logotyp för år 2016. Dvs. vi vill att de ska bli enklare, lättare och mer effektivt när du beställer någon av våra webbdesign-tjänster.

Vad har hänt under året 2015 inom webbdesign?

Så vad har hänt under detta år inom just teknik och webbdesign. Det har faktiskt hänt en del som t.ex. att mobilanpassade hemsidor har ökat enormt och har nu mer än hälften av marknaden samt att Google har uppdaterat sina sökalgoritmer. Flera nya program inom just webbdesign har kommit fram och andra tjänster som gör det lättare att bygga hemsidor snabbare som är optimerade. Även tekniken har gått framåt med högre upplösning på mobiler, skärmar och andra produkter och VR-tekniken (virtuell verklighet) fick sig ett lyft under året. Nästa år kommer också Occulus Rift ut till oss vanliga och inte bara till utvecklare.

Detta var bara ett fåtal saker som hänt under 2015 och listan kan göras hur lång som helst. Det viktigaste att ta med sig är dock att år 2015 var det året som Google gick över till mobilanpassade hemsidor och att du måste ha en hemsida som ser bra ut på mobiler och surfplattor annars riskerar du att tappa både ranking och poäng i deras system.

Vi ser fram emot nästa år och vi hoppas att vi på EMS Design Webbyrå kan växa ännu mer och bygga många fler hemsidor i WordPress till företag i Sverige. Vårt mål för år 2016 är att fokusera mer på sökoptimering och hastighetsoptimering av hemsidor samt att designen ska bli bättre på alla fronter.

Tack för året som gått och ha nu en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

 

Postad i kategori: , ,

Lämna en kommentar

femton − tretton =