Hemsida till fast pris

Behöver du en hemsida till fast pris?

Många företag vill idag ha en hemsida till fast pris. Detta är förståeligt då det annars lätt kan dra iväg när det kommer till rörligt pris. Jag skulle säga att rörligt pris endast används av seriösa webbyråer när man ska göra en uppdatering, skapa ett tillägg eller lägga till något extra där du inte kan beräkna kostnaden före själva projektet. Även sådana webbprojekt som kräver just rörligt dvs. webbsystem, webbtjänster, support och liknande.

Vi på EMS Design kör alltid med fasta priser på våra paket för hemsidor. Det är ett bra sätt att visa att man är seriös och att du som kund kommer få den produkt som vi kommit överens om.

Varför ska jag då välja fast pris, finns det några saker jag bör tänka på eller är det bara att tuta och köra. Personligen tycker jag fast pris alltid är bäst oavsett tjänst och produkt och när det kommer till webbdesign och webbutveckling så är fast pris bra för att du då vet att de inte kommer kosta mer och enkelt kan allokera din budget så att du även får med saker som marknadsföring, sökmotoroptimering och kanske till och med annonsering via Google för att optimera din synlighet på webben.

Dock kan fast pris även göra att du stirrar dig blind på den billigaste leverantören av hemsidor vilket inte är bra. Självklart ska man utnyttja marknaden och välja ett företag med ett bra pris men de som är för billiga är ofta det av en anledning. Jag säger inte att det alltid är så men för att kunna ha extremt billiga priser så måste de spara in på något och då är det bra att veta vad denna insparning är från början så du inte blir överraskad.

Behöver du en hemsida till fast pris så tycker jag att du ska kontakta oss på EMS Design Webbyrå i Stockholm. Vi har prisvärda paket på just hemsidor och kan kombinera paket med logotyper, grafik, sökmotoroptimering och mycket mer som gör att din hemsida syns bättre på internet.

Vad för pris ska jag undvika?

Om ett pris verkar för bra för att vara sant så är det nog det. Detta gäller självklart inte bara webbdesign och när det kommer till hemsidor utan kan appliceras på alla typer av tjänster, produkter och branscher. Ta gärna reda på vad som ingår i ditt paket när du ska köpa en hemsida och vad du får. Kanske ingår domänadress och webbhotell eller inte. Det kanske även ingår någon form av tillägg som bildspel, bildgalleri eller något liknande som annars kostar extra.

När det kommer till att bara fokusera in sig på pris och välja det billigaste så finns det en anledning till det låga priset. Ta gärna kontakt med personen eller företaget som erbjuder dessa tjänster och fråga runt lite varför priset är som det är och vad som ingår. Det kommer göra att du som kund får en bättre bild av tjänsten och om det är något för dig. Skulle de inte ha ett telefonnummer eller att de inte svarar på mejl skulle jag gå vidare till nästa. Ett seriöst företag och webbyrå svarar alltid för sina kunder!

Låga stabila priser på hemsida

Oavsett om du är ute efter ett lågt pris till din hemsida eller inte lika ekonomisk beroende av priset så är vi på EMS Design ett bra val. Vårt fokus är att alltid bibehålla bra kvalité när det kommer till hemsidorna, SEO-strukturen med URL och titlar samt mobilanpassningen. Sen finns det självklart priser som inte vi heller kan matcha då vårt BAS paket ligger på 6995 kr har vi svårt att gå ned under detta (har hänt för föreningar och ”pro bono” arbeten samt olika former av stöd för ett gott ändamål. Men våra låga stabila priser för just baspaketet är vår grund. Så kunderna vet att vi aldrig tummar på kvalitén när det kommer till våra hemsidor.

Webbdesign – Kvalité behöver inte kosta skjortan

Vi på EMS Design har gjort ett par undersökningar när det kommer till pris på hemsidor och liknande tjänster och vi gör dessa undersökningar ett antal gånger på år så att vi håller oss uppdaterade och har ett eget konkurrenskraftig pris. På vissa tjänster är vi riktigt prisvärda och har ett bra fast pris medans andra ligger vi lite över medel. Detta är uträknat av oss då vissa saker tar längre tid att skapa och vi kommer alltid erbjuda toppen kvalité när det kommer till just webbdesign och webbutveckling.

Att kvalité inte behöver kosta skjortan är något vi skrivit om tidigare för länge sen och det är värt att ta upp det igen då vi fått in ett par förfrågningar om priser och varför marknaden är som den är.

Det viktiga när det kommer till hemsidor till fast pris är att kontrollera webbyrån innan och kontakta dem. Sätt gärna upp ett lunchmöte eller ett Skype möte med projektansvarige och är du nöjd med presentationen och svaren så kan ni gå vidare med ert projekt. Svårare än så är det inte. Lycka till med ert projekt och skulle ni ha några frågor om en hemsida till fast pris är ni alltid välkomna att kontakta oss på EMS Design Webbyrå.

FAQ – Frågor om fasta priser på hemsidor

Varför ska man kolla om en webbyrå har fasta priser på hemsidor?

Då vet du att de kan erbjuda den produkten/tjänsten du är ute efter till ett fast pris och slipper oroa dig för eventuella medkostnader.

Vad ska ingå i ett fast pris för en hemsida?

Vi på EMS Design Webbyrå tycker att de ska ingå designen, webbhotell, domän, epost samt minst 5 undersidor med text och bilder anpassat till ditt företag och självklart att den är grundoptimerad för sökmotoroptimering.

Vilka fasta priser har ni på EMS Design Webbyrå?

Vi har flera olika fasta priser med start från 6995 kr ex. moms för vårt BAS paket där allt ingår som man behöver till en snygg och modern hemsida.

Vilka kostnader ör förknippade med en webbplats?

Förutom utvecklingskostnaden måste man ha ett webbhotell och en domän till sin webbplats. Detta kan man antingen skaffa själv genom att köpa av en leverantör eller så brukar de ingå i paketen hos din webbyrå (ingår i alla våra paket hos EMS Design).

Vad kostar en vanlig hemsida?

En helt vanlig hemsida med text, bilder, kontaktmöjligheter, bra säkerhet och SEO optimerad brukar ligga från ca 6000 kr och uppåt. Sen beror det helt på hur mycket innehåll och funktioner man vill ha. Men de bästa är att skaffa ett fast pris för grund hemsidan och sen vill man ha extra tillägg kan dessa läggas på senare vid en uppdatering.

 

Uppdaterad: 13/04-2023

Postad i kategori: , ,

Lämna en kommentar

femton − tre =