Köpa hemsida i WordPress till företaget under sommaren

Hej på er alla och Glad Sommar!

Hoppas ni haft en bra sommar hittils och att ni inte glömt företaget ert. Vi på EMS Design Webbyrå jobbar aktivt under sommaren och kan alltid nås via telefon eller e-post. Det är bara att höra av er om ni skulle behöva hjälp med att köpa hemsida eller webbsystem.

Vad har hänt i senaste WordPress?

I den senaste uppdateringen av WordPress så optimerade man olika aspekter av CMS system men man täppte även till ett par säkerhetshål, b.l.a ett par i några av Mallarna. Kom ihåg att när du uppdaterar WordPress så bör du även efter detta uppdatera alla mallar, även de du inte använder samt även alla plugins. På så sätt förhindrar du att dessa säkerhetshål kan användas och utnyttjas av obehörig personal.

Vet du inte hur du uppdaterar dessa kan du alltid kontakta din webbutvecklare eller webbyrå eller höra av dig till oss på EMS Design. Vi hjälper gärna till och ser över er hemsida till ett riktigt bra pris.

Laptop i gräset

Köpa hemsida med nya versionen av WordPress

Varför ska du använda WordPress till din nya företagshemsida? Enkelt! Du kan enkelt uppdatera din nya företagshemsida med ett par knapptryck, lägga till nya inlägg eller post på din blogg eller nyhetssida samt att du får tillgång till ett säkert system då WordPress uppdaterar sig hela tiden så att inte obehöriga kan ta sig in och förstöra samt att du får tillgång till tusentals bra plugin som gör ditt liv och företagets mycket enklare.

Ett par plugin som alltid hjälper och som vi på webbyrå tycker är perfekt är Contactform 7, ett enkelt och snygg kontaktformulär som fungerar i alla lägen och som är väldigt snabbt och litet med stor funktionalitet.

Sen har du SEO by Yoast, ett plugin som underlättar optimeringen av sökord och allt som har med SEO (Sökoptimering) att göra. Ska du bara ha ett SEO plugin så är SEO by Yoast det som passar dig bäst!

Som tredje plugin tycker vi att antingen Meta-slider eller Revolution Slider är något som förgyller en hemsida samt skapat lite mer rörlighet och interaktivitet. Dessa plugin finns som gratis plugin men har även pro-versioner som kostar lite men i många fall kan det vara värt att köpa loss dessa för ca 25-50 dollar beroende på vilket plugin.

Det finns även andra plugin som t.ex. portfolio-plugin, bildgalleri, nyhetsbrev och medlems-plugins. Allt detta och mycket mer får du när du använder WordPress. Ett superbt sätt att driva en modern hemsida. Så behöver du köpa en hemsida? Hör av dig till oss på EMS Design Webbyrå i Stockholm. Vi kan webbdesign!

Just nu finns vi även på Gotland och reser runt samt gör reklam så ser ni oss är det bara att hojta till så vi ser. Vi ses i sommar!

Postad i kategori: ,

Lämna en kommentar

16 + 8 =