Logotyper och grafik till företag

Vi har skapat logotyper och grafik till företag över hela Sverige. Så är du ute efter att köpa logotyp har du hittat helt rätt! Förutom våra låga priser på avancerad och professionell grafik så lyssnar vi alltid på våra kunder och erbjuder alltid det absolut bästa inom vektorbaserad grafik när vi skapar logotyper för företag.

  • Stilrena och moderna logotyper
  • Vektorbaserad grafik för tryck
  • 100% Nöjda kunden garanti
  • Betala endast efter leverans

 

Ett urval av våra logotyper och grafik till företag

Nedanför hittar du några utvalda logotyper från våra kunder som vi har skapat. Vi erbjuder logotyper och grafik till både webb och tryck. Hos oss står du alltid i centrum och vi arbetar alltid utifrån element som passar med din bransch. Att köpa logotyp ska vara enkelt! Fokus ligger alltid på att skapa en logotyp som andas kvalité och tidlöshet. Få inspiration för din egen logotyp genom att se våra kunders. Har du frågor om våra logotyper, eller om du vill att vi skapar en logotyp åt ditt företag, så kan du alltid kontakta oss direkt.

Varumärkesidentitet börjar med att köpa logotyp

Alla logotyper levereras i Vektorformat i versioner med Färg, Svart och Vit samt typsnitten i en zip fil.

Priser för logotyper till företag

Här hittar du alla våra priser för logotyper och grafik till företag i Sverige. Behöver du något speciellt eller ännu fler utkast, kontakta oss så skräddarsyr vi ditt paket helt från grunden.

LOGOTYP - BAS

3495 SEK

Ett prisvärt och bra paket för logotyper och grafik till företag för dig som endast behöver 5 logotyp utkast där du väljer ett av dessa. Passar bra för nystartade företag som har en lite mindre budget men ändå vill synas professionellt.

5 st utkast, välj 1
Vektorformat (PNG, PDF, AI)
1 st revisioner
Design av visitkort
Grafisk profil i PDF

LOGOTYP - PRO

8495 SEK

Ett riktigt bra paket för små och medium stora företag där du får lite mer förslag att välja på och fokus ligger på branschen. Hög kvalité på tidlösa logotypförslag. Det perfekta paketet för dig som behöver trycka upp det på produkter och bilar.

5 st utkast, välj 1
Vektorformat (PNG, PDF, AI)
5 st revisioner
Design av visitkort
Grafisk profil i PDF

LOGOTYP - MAX

18 995 SEK

Paketet för dig som vill ha ALLT med logotyper. Obegränsade ändringar ingår. Logotyp och Visitkorts design med hela tio stycken helt unika förslag på logotyper! Ett paket som har allt med logo, visitkort, typografi och tillhörande grafisk profil.

10 st utkast, välj 1
Vektorformat (PNG, PDF, AI)
Obegränsade revisioner
Design av visitkort
Grafisk profil i PDF

VISITKORT - BAS

1795 SEK

Ett billigt och bra paket för visitkort där du väljer färg, font och stil. Sen kommer vi med 2 st förslag där du väljer ett av dem. Visitkort för små och nystartade företag!

2 st utkast, välj 1
Vektorformat (PDF, AI, PSD)
1 revision

VISITKORT - PRO

2495 SEK

Behöver du som företag ett riktigt bra visitkort? Då passar vårt Pro paket utmärkt eftersom du får hela 4 olika designs och du väljer ett av dessa. Perfekt för lite större företag!

4 st utkast, välj 1
Vektorformat (PDF, AI, PSD)
2 revisioner

BANNER - STATISK

1695 SEK

En paket med statiska reklambanners för företag. Passar utmärkt till de flesta reklamplatserna på webben och de håller alltid högsta kvalité och design.

2 st unika designs, 2 storlekar
Webbformat (JPG, PNG, BMP)
1 revision

BANNER - DYNAMISK

2195 SEK

En paket med dynamiska reklambanners för företag. Behöver du rörliga element i din reklambanner är detta paketet för dig. Snygg design, hög kvalité och rörliga delar.

1 unik design, 2 storlekar
Webbformat (GIF)
1 revision

GRAFIK VIA OFFERT

Offert

Om du behöver specialgjord och unik grafik till ett projekt kan vi hjälpa dig. Oavsett om det är till ett bildspel, reklam, produkter, tjänster eller något helt annat. Kontakta oss för mer info.

Alltid unik grafik
Flera format (PNG, PDF, AI)
Obegränsade möjligheter

Har du svårt att välja paket?

Ring oss direkt på
08-128 765 00

Erik Sundell CEO

Anlita en erfaren grafiker till ditt köp av logotyp

Våra grafiker och utvecklare har många års erfarenhet inom program som Illustrator och Photoshop, vilket är ett måste om man ska skapa grafik till stora som små företag.

Logotyper för företag har större betydelse än vad mans kanske kan tro. En logga är ansiktet utåt, en igenkänningsfaktor och därför måste logotyper till företag vara på pricken rätt.

Låt oss fixa dina företagslogga och vi lovar att du kommer vara 110% nöjd med kvalitén, priset, stilen och ditt köp av logotyp!

Grafiker skapar en logotyp

Köpa logotyp - Ditt bästa val som företagare!

Gör som flera av våra kunder - köpa logotyp ska vara ett av dina bästa val för företaget! 

Fyll i ditt namn eller företag
Fyll i din e-postadress
Fyll i ett telefonnummer
Jag godkänner genom att skicka in detta formulär avtalsvillkoren samt policy och att EMS Design Webbyrå använder informationen ovan för att kontakta mig.