Ny design på vår företagshemsida

Interaktiv design på vår hemsida

Vi har under de senaste veckorna skapat en helt ny design på vår egna företagshemsida. Detta så att alla våra kunder kan se att vi verkligen kan webbdesign samt för att göra det lättare för er att hitta priser och tjänster mm. Vi har skapat en enkel och stilren design med ett par PHP element som gör att hemsidan känns mer interaktiv och mer levande. Behöver du en köpa en hemsida som vår, kontakta oss så kan vi komma med förslag.

Vi har programmerat en massa samt att  vi även har jobbat med grafik och då specifikt logotyper. Det är något vi är bra på och kommer fortsätta med då alla kunder vi hittills har skapat grafik åt är 110% nöjda med vårt jobb. Jag som driver denna blogg och EMS Design Webbyrå vill att alla kunder ska vara 100% nöjda och återkomma till oss när de behöver mer, därför har vi också nöjda kunden garanti som gäller i början av varje projekt. Ett enkelt sätt att se till så att alla blir nöjda helt enkelt.

Vad för font och färg ska jag välja?

Eftersom font är extremt viktigt för att få den känslan man är ute efter ska man välja dessa noggrant. Ta gärna extra tid att sätta dig ned och gå igenom Googles olika fonter och hitta någon som du verkligen tycker passar till just ditt företag. En företagshemsida ska kännas levande, professionell och modern samt skapa en större kundbas. Detta görs genom ett aktiv val av font då texten vi läser gör valet åt oss.

Färger är ofta personliga, det kan vara bra men också dåligt. Många kommer till vår webbyrå och frågar efter olika designs i vissa färgskalor som vi aldrig skulle göra själva då de antingen är för skrikiga eller för hårda. Det gäller att ha mjuka färger som är lätta för ögat men som även avviker från det normala. Dvs. man måste välja färgkombinationer noggrant så att de passar med varann och hemsidan som du köpt blir optimal. Vi kör själva mycket på blått, orange, rött och svart eller vitt i ljusa färger som ger en mjuk känsla.

I slutet så är det du som kund som bestämmer vad för font och färg samt hemsida du ska ha. Det är ändå ditt företag som ska växa och skapa sig en större kundbas så lyssna på din webbutvecklare/webbdesigner och ta emot alla råd de ger dig då det väldigt ofta vet vad de talar om.

Och som alltid, hör av dig om du behöver en hemsida, vi på EMS Design står alltid redo!

Postad i kategori: , ,

Lämna en kommentar

3 × fyra =