Nya Themler ger en snyggare hemsida enklare

Vad är Themler?

Om du är ute efter att köpa hemsida till ditt nya företag så är en webbyrå något som alltid kommer först upp när man tänker till. Men som vi vet kan många webbyråer mitt inne i stan med sitt moderna kontor ha priser som är lite från en annan värld. Det är vi på EMS Design fullt medvetna om och har därför anpassat våra priser från det lilla företaget till mellan till stort. Enkelt och effektivt så att vi alltid har en anpassad och svårslagen prisbild för våra kunder.

Vi har precis börjat använda Themler, ett avancerat program för att skapa nya hemsidor och mallar till WordPress. Det är så här långt ett riktigt bra program och kommer underlätta när vi skapar hemsidor och även integrera mer avancerade designs och plugins.

Det mesta vi skapar är för just WordPress och då är det nya Themler givet.

 

Varför ska jag anlita en webbyrå för att skapa min företagshemsida?

Det finns alltid mycket frilansare där ute som kan hjälpa dig skapa en hemsida billigt och oftast ganska bra. Problemet ligger i att dessa människor inte alltid har tid att uppdatera eller erbjuda support om något skulle hända vilket gör att de bästa valet är en personlig webbyrå där du som kund ligger i fokus och där du alltid kan ringa eller mejla och få ett svar direkt eller efter ett par timmar. Vi på EMS Design svarar alltid och oftast direkt inom samma timme. Det är svårslaget av våra konkurrenter och därför har vi fått så många bra omdömen på Eniro.

När du vill köpa en hemsida så bör du tänka på att välja en webbyrå som kommer finnas där och svarar. De sämsta jag vet personligen är när man köpt något och sen går något sönder eller om något är fel så får man inte tag i företaget eller supportpersonal. Det tar tid och blir en jobbig situation för alla inblandade. Så valet är relativt enkelt, gå till hemsidan för webbyrån, se deras prisbild, omdömen och tidigare projekt. Gör sen en egen bedömning av vad du är ute efter som kund och välj sen en som passar dig och ditt företag perfekt.

Varför ska jag ha en hemsida i WordPress?

Det är en fråga jag Erik på EMS Design Webbyrå har fått ganska mycket. Det är enkelt! WordPress gör att du som kund/klient kan uppdatera din hemsida själv via en kontrollpanel. Det är riktigt enkelt och om man har lite datorkunskaper inom Word och liknande program kommer man förstå systemet väldigt snabbt. Här följer ett par enkla steg för dig som är nybörjare inom WordPress.

  1. Logga in på kontrollpanelen på din hemsida genom att skriva /wp-admin/ i ditt URL fält
  2. Klicka sen på ”Sidor/Pages” på den vänstra sidan (svart bakgrund på WordPress menyn)
  3. Klicka sen på den sidan som du vill editera (oftast heter de samma namn som på hemsidan t.ex. heter tjänster = tjanster)
  4. Sen editerar du sidan genom att ändra text och bild. Hela editorn fungerar som den i Microsoft Word.
  5. När du är klar kan du antingen förhandsgranska sidan genom att klicka uppe i högra hörnet eller spara/uppdatera sidan direkt.
  6. Grattis! Du är nu klar med din uppdatering i WordPress!

Visst låter det enkelt?

Jag tror att de flesta med lite datorkunskap klarar detta och skulle man behöver hjälp med en uppdatering i WordPress kan man alltid kontakta oss på EMS Design Webbyrå i Stockholm. Vi gör gärna uppdatering åt dig alternativt så kan vi även utbilda dig eller din personal på plats inom WordPress. Hör av dig till oss så hjälper vi dig och ditt företag med er hemsida!

Postad i kategori: ,

Lämna en kommentar

15 + 11 =