Om webbyrån

EMS Design är en lite mindre webbyrå med stor erfarenhet, engagemang och ett brinnande intresse för webbutveckling på alla nivåer. Förutom den stora kreativiteten så är vi alltid tillgängliga på både telefon och via mejl. Kontakta oss på info@emsdesign.se eller via telefon 08-128 765 00 så berättar vi mer.

  • Alltid fasta priser
  • 100% nöjda kunden garanti
  • Fri support via telefon eller mejl
  • Kostnadsfria Tips & Trix

 

En personlig och flexibel webbyrå

Stilrent, enkelt och snabbt är några av våra ledord. Att vår support och tillgänglighet är något av de bästa på marknaden är inget vi sticker under stolen med. Dedikerad personal som alltid vill uppnå mer och bättre är de som gör oss till det
självklara valet av leverantör för dina webbtjänster.

Vår historia

EMS Design startades 2012 och har under några år byggt över +100 st webbplatser åt företag, föreningar och privatpersoner. Vi är en personlig och flexibel webbyrå i södra Stockholm där jag som startade den, Erik Sundell har en lång erfarenhet inom just webbprogrammering sedan tidigt nittiotal.

Vi har flera stammisar som återkommer med nya projekt då vårt fokus alltid ligger på att ge en så bra kundservice som möjligt så att våra omdömen alltid blir femstjärnigt! Testa själv och vi lovar att ni kommer bli 100% nöjda.

Våra kunder uppskattar vår personliga support där du alltid kan nå oss, vårt strukturerade sätt att jobba på samt vår flexibilitet som genomsyrar allt vi gör. Tillsammans kan vi göra din webbplats så värdefull som möjligt och genom att vi har en strategi förstärker vi besökarens upplevelse och ditt varumärke.

Vi är en webbyrå som finns med från idé till produkt och hjälper dig och ditt företag vid underhåll och vidareutveckling av er webbplats.

Webbyrån EMS Design i Stockholm

Ett team av unga människor i Stockholm som verkligen brinner för webbutveckling, design och fotografering i alla dess former. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig och ditt företag med att skaffa en riktigt snygg och modern hemsida.

Erik Sundell CEO
Fredrik
Joakim Fotograf

Erik Sundell
CEO & Founder
erik.sundell@emsdesign.se
08-128 765 00

Fredrik Sundell
Ekonomiansvarig
faktura@emsdesign.se
08-128 765 00

Joakim Strandh
Fotograf
fotograf@emsdesign.se
08-128 765 00

Robert
Anna Rickardsson

Robert Westling
Copywriter
info@emsdesign.se

Anna Rickardsson
Webbredaktör
info@emsdesign.se

Vi som jobbar på EMS Design Webbyrå

Ett team av unga människor i Stockholm som verkligen brinner för webbutveckling, design och fotografering i alla dess former. Hör av dig till oss så hjälper vi dig och ditt företag med webbutveckling.

Erik och Fredrik liten

Vår historia - Varför en webbyrå

Jag som har grundat webbyrån heter Erik Sundell och driver den tillsammans med min bror Fredrik. Till vår hjälp har vi vår fotograf Joakim och en copywriter som heter Robert. Vi har även en utvecklare som heter Tobias samt att vi samarbetar med frilansare över hela Europa och Världen.

Att skapa hemsidor och logotyper till företag är något som vi alla på EMS Design Webbyrå i Stockholm brinner för. Jag som startade denna webbyrå har arbetat i flera år som webbutvecklare och webbdesigner men mitt intresse för webbdesign startade redan på tidigt nittiotal där jag som tioåring skapade hemsidor om spel som Quake vilket jag tyckte var enormt roligt. Det utvecklades med åren till en passion och nu drivs min webbyrå med hela hjärtat och lite till.

Har du frågor till oss angående ett projekt eller vill du komma i kontakt med oss kan du alltid ringa oss på 08-128 765 00 eller mejla till info (a) emsdesign.se så ser vi till att höra av oss till dig.

Redo att ta steget ut på webben?

Låt en personlig och flexibel webbyrå hjälpa er!

Fyll i ditt namn eller företag
Fyll i din e-postadress
Fyll i ett telefonnummer
Jag godkänner genom att skicka in detta formulär avtalsvillkoren samt policy och att EMS Design Webbyrå använder informationen ovan för att kontakta mig.