Omdömen

Vi har massor med olika omdömen men mest från Google Review och Trustpilot. Se lite blandat från dessa nedanför.

  • Alltid 100% nöjda-kunden garanti
  • Höga omdömen från alla branscher
  • Bäst service i hela Sverige
  • Telefonsupport och mejl

Våra omdömen från kunder

★★★★★

Supertrevliga och med snabb service...

Supertrevliga och med snabb tillgänglighet. Blev rekommenderad EMS av anhöriga som varit supernöjda, och jag kan inte annat än instämma. Hemsidan är jättefin och lätt att använda och justera. Erik svarar snabbt och ger så bra förslag när man är osäker.

Rekommenderas varmt.

★★★★★

Alltid lika nöjda! Rekommenderas varmt!

Vi har använt EMS Design till flera projekt och företag inom koncernen. Likaså rekommenderat till andra företagare som varit minst lika nöjda.

Alla våra krav blev uppfyllda, och mer därtill. Superduktig byrå.

★★★★★

Mycket snabbt reagerat och prisvärt!

Hej , EMS Design hjälpte mig snabbt att få fram en Websida för att kandidera för riksdagslistan. Med tanke på att man inte kan träffas numera (Corona) gick allt väldigt bra. Det var en väldigt tight tidplan men EMS levererade allt snabbt och dessutom en massa ändringar blev gjorda i tid, svarade alltid snabb - bra service. Tack återkommer gärna! Eva

★★★★★

Jag rekommenderar EMS Design!

Jag rekommenderar Erik Sundell på EMS Design Webbyrå helhjärtat! Jag har fått hjälp med två olika hemsidor och även uppdateringar av dessa, och det har alltid över förväntan. Långt över förväntan! Tonen och känslan som jag vill förmedla genom sidorna är klockren. Mer inkännande, lyhörd webb designer får man leta efter! Jag kommer aldrig att anlita någon annan!

★★★★★

Fantastisk service!

Fantastisk service! Erik är oerhört professionell. Vi hade ett önskemål på en funktion som var utanför deras normala ramar av vad som ingår i det paketet som jag köpte som vi dessutom kom upp med som önskemål i efterhand! Erik löste det fantastiskt bra utan extra kostnad. Letar man efter något professionellt och samtidigt prisvärd med bästa service då är detta företaget man ska anlita!

★★★★★

Kan starkt rekommendera!

Har jobbat tillsammans med EMS Design i snart 2 år och har bara positiva saker att säga om dem. De vet verkligen hur man tar hand om sina kunder och erbjuder den bästa kundservicen. Man får snabb respons vid frågor och de har alltid en lösning oavsett vilket problem man stöter på. Erik kommer alltid med smidiga, enkla och snabba lösningar. Kan starkt rekommendera EMS Design Webbyrå!!

★★★★★

EMS Design levererade ett mycket bra jobb!

EMS Design levererade ett mycket bra resultat!
Proffsigt bemötande av Erik i allt från att bolla tankar och idéer till att leverera ett snyggt resultat i tid.

Vi kan verkligen rekommendera EMS Design!

★★★★★

Jättenöjd över mina nya hemsida!

Jätte nöjd över min nya hemsida. Fick hjälp att skriva om mina texter till korrekt svenska.

Processen med hemsidan har varit jätte bra kommunikation.

Rekommenderar EMS Design för din hemsida.

★★★★★

Proffsigt!

Enkelt, tydligt och bra. Levererade precis det som vi kommit överens om och på utsatt tid. Precis lagom med kommunikation under processen. Jag blev tillfrågad när det var nödvändigt, annars skötte de allt själva. Inga konstigheter. Helt nöjd!

Vill du också bli en del av alla våra nöjda kunder?  

Kontakta oss så hjälper vi er med ert projekt!