SSL Certifikat

Ett SSL-certifikat är en digital signatur som används för att kryptera kommunikationen mellan en webbläsare och en webbserver. Det är en viktig komponent i att säkra data som överförs över internet och garanterar att informationen inte kan läsas eller manipuleras av obehöriga.

  • Högre säkerhet för webbplatser
  • Bättre förtroende från kunder och besökare
  • SEO-fördelar på Google
  • Perfekt för E-handel och webbshoppar

Säkerhetscertifikat för hemsidor

Det finns flera skäl till varför du ska ha ett SSL Certifikat på din webbplats och hemsida. Nedan går vi igenom de fyra punkter om varför du ska installera ett SSL Certifikat.

Säkerheten

SSL-certifikat krypterar all kommunikation mellan webbläsare och webbserver, vilket minskar risken för datastöld, hackning eller manipulation av information.

Förtroende

En hemsida med SSL-certifikat visar en grön låsikon i webbläsarens adressfält och en https-prefix i URL:en, vilket ger kunderna större förtroende för hemsidan.

SEO-fördelar

Google ger företräde åt webbplatser som använder SSL-certifikat i sökresultaten, vilket kan öka webbplatsens synlighet och rankning på de olika sökmotorerna.

E-handel

SSL-certifikat är särskilt viktiga för webbplatser som hanterar känslig information, som kreditkortsnummer och personuppgifter, vilket är vanligt på e-handel.

Vill du ha hjälp med att installera och integrera ett SSL Certifikat på din webbplats kan du göra av dig till oss på EMS Design Webbyrå. Vi erbjuder även webbhotell med SSL Certifikat till alla våra kunder som du enkelt kan köpa via oss.

Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!