Stärk ditt företags image med en professionell e-postadress

Att ha en egen domän och e-postadresser som är kopplade till företagets namn är avgörande för att skapa och upprätthålla en professionell image och öka företagets trovärdighet. Företag som använder e-postadresser från gratisleverantörer som Hotmail eller Gmail kan ge intryck av att de inte investerar tillräckligt i sin verksamhet, vilket kan påverka hur potentiella kunder uppfattar dem. Så vill du köpa endast e-postadress kan du läsa mer i denna artikel nedanför då vi kommer att gå igenom fördelarna med att använda en egen domänadress för e-post och hur det kan bidra till ett mer professionellt utseende för kunderna.

Professionalism med e-post

Att använda en egen domän för e-postadresser visar att företaget tar sin verksamhet och sitt varumärke på allvar. Det signalerar att företaget är etablerat och investerar i dess infrastruktur. En sådan e-postadress kan hjälpa till att skapa en stark och enhetlig image för företaget, vilket kan ge kunderna ett förtroende för företagets tjänster och produkter. Professionella e-postadresser visar ger mer förtroende till alla kunder och är varken svårt eller dyrt att skaffa sig.

Varumärkesmedvetenhet

Med en egen domänadress för e-post blir företagets namn synligt för mottagaren i varje e-postmeddelande, vilket förstärker varumärkesmedvetenheten (man vet vem det är som skickar och de ser bättre ut). Det hjälper också till att skapa en koppling mellan företagets kommunikation och dess webbplats, vilket kan öka trafiken och kundengagemanget på flera nivåer.

Kontroll och flexibilitet med mejlkorgen

Genom att äga en egen domän har företaget full kontroll över sin e-postinfrastruktur. Detta innebär att det är möjligt att anpassa e-postinställningar och funktioner för att passa företagets behov (Du kan ändra filter, lägga till nya e-postadresser, se över säkerheten och spamkontrollen). Dessutom kan företaget lätt skapa och hantera e-postadresser för olika avdelningar eller anställda, vilket ger en mer organiserad och effektiv kommunikationsstruktur.

Ökad trovärdighet via domänadressen

E-postadresser med en egen domän kan minska risken för att meddelanden märks som skräppost eller bedrägerier då mejlen kommer från verifierade domäner hos en lokal leverantör. Detta ökar chansen att e-postmeddelanden når sina mottagare och förbättrar kommunikationen med kunderna. Det kan också minska risken för att någon annan utger sig för att vara företaget genom att använda en liknande e-postadress från en gratisleverantör. Vi rekommenderar att man alltid kör på en .se adress om man är ett Svenskt företag och .com om man är ett internationellt företag.

Anpassade e-postlösningar

När företaget använder sin egen domän för e-postadresser kan det utnyttja anpassade e-postlösningar som är specifikt utformade för företag. Detta kan inkludera förbättrad säkerhet, bättre lagringskapacitet och mer avancerade funktioner för att hantera och organisera e-postmeddelanden. Full tillgång till server där e-posten lagras samt att lagringen sker i samma land som företaget opererar är de absolut bästa.

Slutsats – Varför ska jag köpa en professionell e-post?

Det är ganska enkelt faktiskt. Ditt företag vill se mer professionellt ut, ha större kontroll över infrastrukturen, bättre image för kunderna och högre trovärdighet. Allt till ett lågt pris. Det finns inga nedsidor med att ha en domän och e-post. Bara en stor uppsida!

Har ni frågor till oss på EMS Design Webbyrå om just e-post och e-postadresser så finns vi som vanligt via telefon eller mejl. Kontakta oss då vi kan erbjuda domänadresser och e-post till riktigt bra pris!

Postad i kategori: ,

Lämna en kommentar

fem + femton =