Support till våra kunder

Här kan du hitta hjälp och support för alla våra kunder oavsett om du har serviceavtal, hemsidan hos oss eller inte.

  • Fri support när du har hemsidan hos EMS Design Webbyrå
  • Välj nedanför vilket som passar er bäst för support

SERVICEAVTAL - PRO

AKUTA ÄRENDEN

Du kan enkelt om ärendet är akut som t.ex. att hemsidan ligger nere eller att mejlen inte fungerar som det ska höra av dig till oss på support@emsdesign.se - Märkt ärandet med "AKUT".

Du kan även ringa till oss på 08-128 765 00 vardagar mellan 09.00-18.00.

INTE AKUTA ÄRENDEN

Om ärendet inte är akut, dvs det är ett vanligt supportärende så kan ni antingen ringa till oss vardagar 09.00-18.00 på telefon 08-128 765 00. Ni kan även skicka e-post till support@emsdesign.se som vanligt. Märk inte ärandet som akut men gärna med en mening vad det gäller i ämnesraden.

HEMSIDA HOS EMS DESIGN

Har du hemsidan på våra servrar kan du enkelt antingen mejla till oss på support@emsdesign.se eller ringa vardagar till oss på 08-128 765 00.

Är det akut så ring gärna så kan vi säkert lösa ditt problem inom kort.

ANNAN LEVERANTÖR

Har du hemsidan på ett eget webbhotell och du har problem med mejl, eller att nått inte fungerar så ska du först vända dig till de webbhotellet/leverantören där hemsidan ligger.

De brukar ha support antingen via telefon, mejl eller chat.

Skulle det inte fungera kan du alltid under kontorstid höra av dig till oss på EMS Design för rådgivning. Vi försöker alltid komma med bra förslag till dig som kund.

KONTAKTUPPGIFTER

Har du avtal med oss kan du alltid nå oss under kontorstid samt även på support@emsdesign.se - Mejlen är öppen dygnet runt.