Tjänster inom Webbdesign

Vi är en personlig webbyrå i södra Stockholm som erbjuder flera olika tjänster och tillägg inom webbdesign och webbutveckling. Vi skapar hemsidor, bygger webbsystem, bokningssystem och tillverkar unika logotyper och grafik till företag över hela Sverige. Kreativa människor som brinner för webbdesign och älskar teknik.

  • Hemsidor, Webbsystem & e-handel
  • Logotyper & grafik
  • Sökmotoroptimering & Marknadsföring
  • Serviceavtal och administration
  • Copywriting och textoptimering
  • Webbhotell och domäner

 

Webbdesign som lyfter ditt företag

Här hittar du alla våra tjänster och tillägg inom webbdesign som vi på EMS Design Webbyrå erbjuder till våra kunder. Du kan läsa mer om varje tjänst genom att klicka på en ikon eller rubrik som intresserar dig. Skulle du ha några frågor eller funderingar kan du alltid
kontakta oss på telefon 08-128 765 00.

Hemsidor till företag

Vi är en webbyrå som skapar hemsidor till företag över hela Sverige. Att köpa en hemsida ska vara enkelt och roligt.

Webbdesign

Vill du veta mer om webbdesign och hur vi bygger din hemsida? Alla våra hemsidor byggs i antingen WordPress eller HTML5.

Logotyper & grafik

Behöver du köpa en logotyp? Vi skapar stilrena och snygga logotyper till företag som passar alla möjliga produkter.

Billiga hemsidor till företag

Bara för att en hemsida är billig betyder det inte per automatik att den är dålig. Vi på EMS Design skapar och bygger prisvärda hemsidor som alla typer av företag har råd med oavsett storlek. Det är vårt mål att modernisera webben och alltid bli bättre inom alla områden.

Vill du veta mer om varför vi kan ha så låga kostnader till en så bra kvalité? Läs mer om vad som gör att en hemsida kostar olika genom att klicka på knappen nere till till höger.

Facebook för företag

Vi integrerar ett nyhetsflöde, gilla-knapp, länkar och allt som behövs samt skapar ett företagskonto. Enkelt och effektivt!

Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med on-page sökmotoroptimering kan du klicka här. Vi sökoptimerar din hemsida.

Annonsering via Google

Vi hjälper dig annonsera via Google så att din hemsida kommer högst upp och får många relevanta klick!

serviceavtal till hemsidor

Serviceavtal för hemsidor & webb

Behöver ditt företag hjälp med hemsidan och uppdateringar? Inga problem! Vi på EMS Design har flera olika serviceavtal och kan även skräddarsy ett avtal efter just ditt företags behov.

Vi blir då er webbmaster och tar hand om uppdateringar av WordPress, plugin/tillägg, nyheter och annat på hemsidan. Vi hjälper även till med servrarna, backup, e-post och annat IT relaterat. Det är bra att ha någon att RINGA till när det inte går som man tänkt sig. Läs mer om våra serviceavtal och skulle du ha några frågor kan du alltid kontakta oss direkt.

Fotografering

Behöver du någon som tar riktigt bra bilder på personal, produkter eller annat så har vi det du söker. Professionell fotografering på plats ute hos dig.

Interaktiv Media

Vi skapar olika typer av reklamfilmer. Animerade filmer om tjänster eller produkter. Vi lägger även upp den på hemsidan.

Utbildningar i WordPress

Har du en webbansvarig på jobbet som ska sköta hemsida så kan vi utbilda din personal i WordPress direkt på plats. Läs mer om vår WordPress utbildning här.

IT Säkerhet

Vi jobbar med IT Säkerhet för hemsidor, webbsystem, e-handel samt även för kundernas datorer. Behöver du en säkerhetsrapport eller bara hjälp med att rensa och förebygga kan vi hjälpa er. 

Uppdatera WordPress

Vi hjälper er att uppdatera WordPress med backup. Vi uppdaterar alla tillägg, teman och WordPress version samt PHP-versionen. 2995 kr i fastpris för hela uppdateringen där backup ingår!

Rörligt arbete

Behöver du hjälp med nått på hemsidan? Vill du uppdatera något? Kanske vill du lära dig mer om just WordPress eller säkerhet? Anlita oss på EMS Design Webbyrå per timma (795 kr/tim ex. Moms) för ditt projekt!

laptop-dator

Hemsida till månadspris

Vi erbjuder alla våra kunder en snygg och modern företagshemsida till ett fast månadspris från 759 kr / månaden. Med endast 3 månaders uppsägningstid kan du testa på vår tjänst där serviceavtal, SSL-Certifikat och domänadress ingår i priset!

En helt mobil och SEO-optimerad hemsida ingår där vi designar alla element på hemsidan enligt ditt behov. Du behöver endast inkomma med text och bilder du vill ha på sajten.

Etablera ditt företag med rätt webbdesign

Satsa på en enastående webbdesign för att etablera ditt företag som en ledande aktör på din marknad! Med vår expertis inom webbdesign och webbutveckling skapar vi en skräddarsydd och effektiv online-närvaro som hjälper ditt företag att attrahera nya och behålla kunder. Tillsammans tar vi ditt företag till nya höjder och säkrar en framgångsrik digital framtid på webben.

Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!