Annonsering via Google Adwords

Ibland behöver man lite hjälp med marknadsföringen och ett av de bästa sätten att få mer besökare och kunder är att annonsera på Google med hjälp av deras tjänst som heter Adwords. Vi är experter på att annonsera och dra ner kostnaderna per klick (CPC) genom att vi har arbetat med detta i många år.

  • Vi startar ett konto till er
  • Sen skapar vi optimerade annonser och sökord
  • Analyser av nyckelord & resultat
  • Optimering med fokus på konvertering

 

Marknadsföring via Adwords på Google

Vi vet att det kan vara svårt få tid över att lära sig annonsering med Adwords. Därför har vi skapat denna tjänst där vi gör ett konto åt er, sköter annonseringen med era nyckelord och optimerar era annonser så ni får mer tid över att fokusera på företaget.

Priser från 795 kr/mån i arbetskostnad (495 kr i startavgift per Google Ads konto)

Annonsera bättre med Google Adwords

Att komma ut med sina tjänster och produkter kan ibland vara lite svårt. Konkurrensen är hög och alla vill sälja just sina produkter. Genom att utnyttja Google Adwords kan du enkelt komma högst upp på utvalda sökord. Vi hjälper dig ta reda på ord som ger dig mest valuta för pengarna.

Dra ner kostnaden per klick

Vi har flera års erfarenhet med att arbeta med Google Adwords och vi vet vad som drar ner kostnaderna och får mest klick. Vi tar hand om allt och ser till att er budget räcker längre samt visar er rapporter om hur månaden har gått. Enkelt och effektivt, det är annonsering via Google!

Digital Marknadsföring

Du kan nu enkelt göra reklam på internet som nystartat eller småbolag. Man behöver inte vara ett storbolag för att synas på Google - Erik Sundell

Så hur fungerar annonsering via Google Adwords?

Den simpla versionen är att du som kund betalar för varje klick. Dvs om du har lagt till att du vill synas för ordet Digital Marknadsföring så kommer du och ditt företag att synas där om er budget för de ordet stämmer överens med klick-kostnaden. Skulle en besökare klicka på er annons och sen gå in på er hemsida så kostar det för just de klicket. Om besökaren väljer en annan annons kostar det inget alls för visningen.

Du som kund bestämmer alltid själv hur mycket du vill lägga på din annonsering men vi brukar rekommendera att optimera för ca 10-35 st relevanta ord och sen pröva dig fram. Nå ut till tusentals nya kunder och potentiella köpare genom Google Adwords. Kontakta oss idag!

Så fungerar det

1. Beställning

Ni beställer tjänsten via oss och bestämmer er dagliga budget. Dvs hur mycket du vill spendera per dag på era annonser (visningar/klick).

2. Välja sökord

Ni väljer själva mellan 10-40 sökord ni vill synas på samt området och tider som annonserna ska visas under.

3. Annonserna startar

Vi sätter upp hela Google Adwords kontot med sökord, telefonnummer och länkar därefter startas annonserna inom kort.

4. Resultat presenteras

Vi rapporterar resultat till er enkelt via e-post där ni kan se visningar, klick, konverteringar samt mycket mer info. Enkelt och effektivt hela vägen!

Frågor om Google Ads

Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp dig och berättar mer om hur vi kan få er i toppen på Google!