Billig hemsida till företag i Stockholm

Behöver ditt företag en modern och billig hemsida som inte kostar skjortan? Vi på EMS Design i Stockholm skapar hemsidor till företag som håller en hög kvalité till ett lågt pris. Vi tycker att alla företag ska ha råd med bra webbdesign oavsett storlek. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

  • Prisvärda paket från 6995 SEK
  • 100% Nöjda kunden garanti
  • Domän & Webbhotell ingår
  • Alltid fri support via telefon & e-post

 

Hemsidor för företag till ett bra pris

Vad är det som kostar?

När det kommer till webbdesign och vad som kostar pengar för en hemsida är det nästan alltid arbetet i timmar. Dvs. den tid det tar att skapa de olika funktionerna, designen, layouten och välja och hitta passande bilder till just den undersidan.

En webbdesigner kan t.ex. lägga flertalet timmar på att få en undersida på en webbplats att vara så optimerad som möjligt när det kommer till just bilder och text. Detta spelar stor roll när det kommer till hur hemsidan kommer ranka på Google och andra sökmotorer.

EMS Design bygger billiga hemsidor

Hemsida - BAS (6995 kr)

Ett paket som passar små eller nystartade företag där allt som man behöver ingår som t.ex. 5 st undersidor, 5 st bilder, mejladresser och domän och webbhotell i 1 år. Ett perfekt paket för det nya företaget!

Hemsida - PRO (14 995 kr)

Vårt medium paket som passar allt från små till stora företag. Här får du fler undersidor, bilder och arbetstimmar som läggs ner på att bygga hemsidan. Det ingår även saker som bildspel, bildgalleri och lite mer avancerade tillägg. Ett riktigt prisvärt hemsidepaket där du får mycket för pengarna!

Hemsida - MAX (24 995 kr)

Ett stort paket som har allt. Här får du många undersidor, utvalda och professionella bilder från bildarkiv. Bildspel och bildgalleri samt andra premium tillägg. Det ingår även Logotyp som vi skapar till företaget samt en avancerad SEO optimering och analys för ett optimalt resultat!

En billig hemsida tillverkad i Stockholm

Vi vet att webbdesign inte alltid är billigt. Stora projekt och hemsidor kostar pengar helt enkelt. Men vill man ha en snygg och modern hemsida för att presentera sitt företag med lite info, priser, kontaktmöjligheter och sociala medier så ska det inte kosta hur mycket som helst. Vårt mål är som sagt att alla företag ska ha råd med en billig hemsida!

Prisvärda hemsidor till företag i Sverige

Man brukar säga att man får vad man betalar för. Det stämmer även inom webbdesign och skapandet av hemsidor. Men det är ändå en stor skillnad på vad man som företag kan få ut och behöver. Vi på EMS Design i Stockholm kommer alltid med flera alternativ så att du som kund kan välja det som passar dig och din budget bäst!

Hög kvalité till ett riktigt lågt pris

Bara för att en hemsida inte kostar extremt mycket betyder inte att den är sämre. Det finns många saker som gör att man kan spara in kostnader i budget som t.ex. använda sig av WordPress och färdiga mallar. Köpa in passande bilder eller fotografera själv och skriva sina egna texter. Detta är bara några av sätten att spara in pengar på sitt projekt.

Vi bygger bestående hemsidor

Det spelar ingen roll om du har en liten firma i Göteborg eller ett stort företag i Stockholm. Vi på EMS Design skapar hemsidor till företag över hela Sverige som håller och är beständiga.

Genom system som WordPress upprättar vi er webbplats där ni enkelt kan uppdatera och underhålla hemsidan helt själv. Ni behöver alltså ingen webbutvecklare för att ändra texter, byta ut bilder, posta nyheter och göra enklare ändringar. Kostnadseffektivt är bara förordet när det kommer till våra hemsidor.

Moderna verktyg optimerar priset

När man skapade en hemsida för många år sen kodades den oftast helt från grunden. Idag finns det flera system som WordPress, Joomla eller Drupal vilket underlättar utvecklingen av en hemsida enormt.

Genom att använda dessa verktyg och ha en strömlinjeformad utvecklingsprocess kan vi erbjuda väldigt bra priser med hög kvalité.

Ring oss på 08-128 765 00 så förklarar vi mer samt berättar hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag!

billig-betyder-inte-samre

Tre enkla steg för bättre och billigare webbdesign

WordPress till företag

Genom att använda sig av innehållssystem som WordPress förenklar du utvecklingen för webbdesignern. Det blir enklare att hålla nere kostnaden och priset för hemsidan då många tillägg redan finns och behöver inte skapas från grunden.

Till detta kommer ett väldigt användarvänligt gränssnitt som gör att du som ägare av webbplatsen enkelt kan uppdatera text, bild och information.

Skapa egen text & bilder

För att hålla nere kostnaderna kan du som kund förbereda dig innan ett köp genom att skapa texterna du vill ha på hemsidan i Word eller ett annat textprogram. Tänk på att texten ska vara gjord för människor i din bransch och ha rubriker, sub-rubriker och gärna avsnitt med citat.

Skriv helt enkelt text som du själv skulle vilja läsa och inte för långa stycken.

Anlita hjälp där det behövs

De sista tipset är att anlita hjälp om du behöver det. Man kan inte göra allt och vara bäst på allt. Så ta kontakt med personer som vet! Det lönar sig alltid i slutändan och många webbyråer ger gratis ut tips och råd.

Behöver du hjälp kan du kontakta oss på EMS Design för helt kostnadsfritt möte där vi berättar mer om oss.

Intresserad av en prisvärd hemsida till firman?

Kontakta oss på EMS Design så hjälper vi dig med allt inom webbdesign, sökoptimering, videoreklam och logotyper/grafik för tryck. Läs mer om vilka tjänster vi har här på hemsidan...

Hör av dig till oss

Vill du också få hjälp med en billig hemsida? Prisvärd webbdesign? Skicka in ett meddelande till oss med projektdetaljer eller din fråga så återkommer vi inom 24 timmar. Oftast så svarar vi direkt! Du kan även ringa oss direkt på 08-128 765 00 vardagar 09:00-18:00.

Fyll i ditt namn eller företag
Fyll i din e-postadress
Fyll i ett telefonnummer
Jag godkänner genom att skicka in detta formulär avtalsvillkoren samt policy och att EMS Design Webbyrå använder informationen ovan för att kontakta mig.