E-handel med WooCommerce

Vi på EMS Design Webbyrå skapar webbshoppar med ett av världens bästa e-handelssystem, WooCommerce. Bli en del av framtiden med vår hjälp!

  • Alltid fasta priser på paket
  • Världens bästa e-handelssystem
  • Integrerar alla betalningssystem (Klarna, Stripe, Paypal)
  • Domän & webbhotell ingår alltid

Vi bygger din webbshop

Är du ute efter en riktigt snygg, modern och mobilanpassad webbshop så har du hittat helt rätt. Vi bygger och skapar e-handelssystem med fokus på bra funktioner, sökoptimering och kundnavigering.

Stabila funktioner

Systemet vi använder är WooCommerce vilket är störst i världen på e-handel och till detta använder vi endast godkända och bra tillägg som gör din shop till en stjärna!

Modern design

Vi bygger mallar till WordPress som används via WooCommerce som inte bara ser bra ut på alla enheter utan även har extremt effektiva funktioner.

Betalningsalternativ

Integration av marknadens största och bästa betalningsalternativ erbjuds som t.ex. Klarna, Stripe, Amazon Pay, Paypal och Payson för nämna ett fåtal.

Stabil grund för e-handel oavsett antal produkter.

Avancerat säkerhetsskydd & brandvägg dygnet runt.

Administration kan utföras av många olika byråer.

Spåra enkelt antal köp, besökare och omsättning.

Hantera alla SEO-aspekter enkelt med optimerade tillägg.

Helt gratis att använda och installera.

Tillgång till hela WordPressarkivet för tillägg & plugins.

Integration med Unifaun, Best, Postnord och Budbee mm.

Tillgång till marknadens bästa betalningsalternativ.

E-handelssystem - Vad ska man välja?

Det finns flertalet bra e-handelssystem och webbshopar på internet att välja på när det kommer till att hitta ett som passar ens vision.

Inte alltid lätt att välja plattform men vi tror på att hitta ett bra system som är så öppet som möjligt till en kostnadseffektiv budget. Därför fokuserar vi väldigt mycket på just WooCommerce och WordPress även när de gäller e-handel.

Vill du veta mer kan du läsa vårt inlägg - Är det tid att byta e-handelsplattform?

Samt har du frågor om utvecklingen av just e-handel kan du alltid höra av dig till oss på EMS Design Webbyrå. Vi ger gärna helt kostnadsfria råd och tips!

e-handel ikon rod

Effektiva webbhotell ger snabbare e-handel

Det är mycket på en hemsida men framförallt en webbshop som gör att kunderna köper tjänster eller produkter. En av dessa punkter är hastigheten på alla filer, bilder, text och annat som laddas fram i webbläsaren. Har du en bra hastighet så kommer kunderna surfa runt mer på hemsidan och i längden köpa mer då det går enkelt och snabbt. Har du en seg och långsam shop eller webbplats blir det tvärtom.

Med oss på EMS Design Webbyrå så får du själv välja i förhållande till din budget där vi kan erbjuda allt från det lilla standardwebbhotellet till premiumpaket eller en helt egen server. Allt finns att tillgå så att dina filer laddas snabbt, säkert och till ett bra pris!

e-handel-javamobler

Betalningsalternativ som alla känner till

En annan sak som är väldigt viktigt när det kommer till att skapa en onlinebutik är att kunna erbjuda bra och välkända betalningsportaler och alternativ. Det mest vanliga i Sverige är idag är Klarna, Swish, Paypal och betalning via kreditkort med aktörer som Stripe.

Vi installerar och integrerar alla dessa i din webbshop så att du kan ta betalt på ett tryggt och enkelt sätt!

Klarna_rosa_logga
swish-logga
paypal logga
stripe-logga
Intresserad?

Ring 08-128 765 00 och boka ett möte direkt med oss på webbyrån så kommer vi gärna med förslag till dig och ditt företag.