Facebook för företag

Sociala medier och speciellt Facebook har vuxit extremt mycket de sista åren. Att utnyttja den marknaden är något som alla företag borde göra oavsett om man säljer en produkter eller tjänster. Kontakta oss så hjälper vi er att öka er omsättning med Facebook annonser och gilla markeringar.

  • Vi skapar en företagsprofil
  • Gilla och dela knappar på hemsidan
  • Unik grafik till profilen
  • Marknadsföring via Facebook Ads

Sociala medier och dess potential

Att man som företag borde finnas på Facebook för sina kunder och för att driva trafik till sin hemsida via Google är idag självklart. Vi på EMS Design Webbyrå hjälper dig komma ut på Facebook och få en riktigt snygg och modern profil där vi ställer in allt och skapar unik och anpassad grafik. Vi skapar även effektiva annonser med fokus på konverteringar.

Uttnytja kraften i Facebok maximalt

Vi hjälper er utnyttja kraften bakom Facebook för företag till maximal effekt. Genom att ha anpassad grafik med korrekt information och ”Call to action” knappar skapas en interaktiv miljö som besökarna gillar samt att ni enkelt kan hålla alla era besökare uppdaterade via Facebooks inläggsfunktion.

Få mer gilla markeringar från riktiga besökare

Genom att ha en profil som ser bra ut och är uppdaterad får ni mer gilla och sprider era tjänster eller produkter längre ut. Att vara aktiv och besvara kunder lönar sig, trots att svaret inte alltid blir vad de vill höra. Få fler riktiga ”likes” från personer som gillar ert företag med en snygg företagsprofil.

Facebook för företag

Klicka här för att se vår företagsida - EMS Design på Facebook >>

Att skaffa Facebook för företag är något som ger en bra avkastning när man uppdaterar och sprider inlägg som har relevant information om företaget, tjänster och produkter. Vi kan även hjälpa till med att skapa Facebook-annonser som visas i olika områden med riktad marknadsföring. Enkelt och effektivt för många företag.

Annonsering via Facebook

Vill du annonsera via Facebook eller Instagram så kan vi på EMS Design Webbyrå hjälpa dig med detta. Det är enkelt och annonserna kan specificeras till ålder, geografi, intressen samt mycket mer.

Då får ni en riktad annons som verkligen ger resultat i förhållande till kostnad. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just ert företag med annonsering på sociala medier.

facebook-buisness-annonsering

Behöver du mer information om sociala medier?

Tycker du det är svårt att förstå hur sociala medier och Facebook kan hjälpa ditt företag? Inga problem! Du kan alltid kontakta oss via e-post på info (a) emsdesign.se med din fråga eller så kan du ringa till oss direkt på 08-12 87 65 00 vardagar 09:00-18:00. Vi svarar gärna på alla frågor du har och kom ihåg, det är helt förutsättningslöst.

Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!