Hemsida med WordPress

WordPress är ett av världens största och bästa innehållssystem för hemsidor. En programvara som har helt öppen källkod så att du som företag kan köpa en hemsida i WordPress samt få en snygg och stilren webbplats som dina besökare älskar.

  • Öppen källkod
  • Blogg och nyhetsfunktioner
  • Hundratusen tals teman och tillägg
  • SEO-anpassat med hög prestanda
  • WooCommerce för e-handel

Vad är WordPress?

Som vi sa tidigare är WordPress ett system för hemsidor. Att driva och uppdatera hemsidan är enkelt och hela CMS-systemet drivs av snabb och optimerad kod som är helt öppen. Ca 35% av internet består av WordPress, t.ex. bloggar, företagshemsidor och stora e-handelsplattformar. Det finns inga gränser på vad man kan göra utan de är endast din fantasi som styr.

 

100% anpassningsbar design och layout

Hög optimering för SEO innehåll

Bra och hög säkerhet samt uppdateringar

Enkel och snabb mediahantering

Vill köpa en hemsida i WordPress?

Vill du införskaffa en hemsida i WordPress till ditt företag? Ring till oss på 08-128 765 00 så berättar vi mer om varför det är världens bästa programvara för webbplatser till företag.

Varför välja WordPress?

Anledningar till varför man ska välja just WordPress är enkelheten att uppdatera och lägga till nytt innehåll samt att lära sig kurvan är väldigt låg. En toppen kombination för ett innehållssystem (CMS). Se fler positiva fördelar nedanför.

Enkelt att uppdatera och skapa nytt innehåll i en modern editor.

Hög säkerhet mot attacker och skydd i form av säkerhetstillägg.

Snabbt system som kan optimeras & underhållas av många.

Avancerad teknik för att se och spåra besökare på webbplatsen.

Modern plattform för e-handel med fokus på integrationer.

Gratis att använda och installera på en webbplats.

Tusentals bra tillägg (plugins) som underlättar webbadministrationen.

Tillgång till bra SEO överblick över allt innehåll (sidor & inlägg).

Lätt att hitta support till oavsett mall, tillägg och webbhotell.

Chansa inte med andra system! Köp din webbplats i WordPress av oss på EMS Design Webbyrå!

Fördelarna med WordPress

Eftersom det finns säkert tusentals fördelar med att använda just WordPress så kan vi inte räkna upp alla men vi kan definitivt försöka att få med de som vi på EMS Design Webbyrå tycker är de som är absolut bäst!

  • Hela systemet är helt öppet så att alla utvecklare kan gå in i koden och programvaran för att se vad som händer och sen skriva egna tillägg optimerade för dig som kund.
  • Enkelheten med hela systemet gör det superlätt att uppdatera text, bilder, video och annat innehåll utan att du behöver kunna programmera själv.
  • Hög säkerhet. Detta är något som de sista åren blivit mer och mer återkommande för alla företag oavsett storlek. Vi på EMS Design tar säkerheten på högsta allvar och tycker därför att WordPress är en självklar vinnare!
  • Roligt att jobba med och utveckla tillägg, mallar och andra små program som integreras med systemet. En system som inte bara är skapat för ägarna utan även för webbutvecklarna.
Wordpress tillägg

Det finns just nu i skrivande stund över 55 280 tillägg till WordPress. Många av dessa är även på svenska och vi har självklart några riktigt bra favoriter som vi använder på många av våra kunders webbplatser.

Passar alla branscher & företag

Använder du WordPress har du tillgång till världsledande teknik för webbplatser, blogg, nyheter och publiceringssystem samt E-handel/Webbshoppar. 

Det spelar ingen roll vilken bransch då det passar alla typer av företag. Hör av dig till oss på EMS Design Webbyrå så berättar vi mer om varför just du och ditt företag ska använda WordPress!

Vill du veta mer direkt kan du även läsa mer på vår blogg.

Frågor och svar om WordPress
Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!