IT Säkerhet till Hemsidor

Behöver ditt företag hjälp med IT-säkerheten för hemsidan, webbsystemet eller på era datorer på kontoret kan vi hjälpa er. Vi har erfarenhet när det kommer till att återställa backuper, felsöka problem och förebygga för framtidens problem.

Vi hjälper er med:

  • Säkerhet för hemsidor (WordPress, CMS mm)
  • Skydd och kontroll på er server
  • Rapport om säkerhetshål
  • Backup och återställning
  • Hjälp med era kontorsdatorer

Så här fungerar det

När det kommer till IT-Säkerhet så finns det massor med olika aspekter som avgör den totala säkerheten på din hemsida. Ett par exempel är hur ofta den uppdateras (här kan serviceavtal hjälpa till), vilka tillägg och plugins som är installerade och om dessa är säkra, lösenordet och deras uppbyggnad samt skydd i form av program som antivirus, bruteforceskydd och brandvägg.

Nedför har ni ett par tjänster inom just IT-säkerhet som vi kan hjälpa till med.

WordPress

Vi hjälper till antingen förebyggande för att optimera hemsidan så bra som möjligt när det kommer till säkerheten. Alternativt kan vi även lösa problem om det är försent och försöka återställa allt via backuper.

Serverskydd

De flesta servrar idag har ett bra skydd. Vi kan gå igenom och se att detta är aktivt eller om det behövs optimeras på något sätt. Utöver detta kan vi se till att lösenord till databaser, användare och annat är skyddade.

Backup & Återställning

Skulle det vara försent och problemet med hemsidan redan är framme kan vi hjälpa till med att återställa, kontrollera och rensa en hemsida/webbplats efter genomgång.

Datorer på kontoret

Vi hjälper till att rensa och förebygga framtida problem hos våra kunders datorer genom installera program, felsöka och optimera dessa så de har ett riktigt bra skydd!

Uppdatera är viktigt

Oavsett om det gäller din personliga dator, jobbdatorn, hemsidan eller telefonen är det alltid viktigt att uppdatera till den senaste versionen av operativsystemet samt program, appar och andra interaktiva funktioner.

Genom att göra följande kan du minimera risken att någon tar sig in.

  • Uppdatera alltid alla program
  • Ha ett virusprogram installerat på datorn med schema för scan
  • Generera säkra lösenord med mer än 10 karaktärer (siffror, stora och små bokstäver samt tecken)
  • Klicka inte på okända länkar (mejl och hemsidor)

 

Rapport om brister i systemet

Har du ett webbsystem, e-handel, specialgjord hemsida (kodad från grunden) eller en hemsida i WordPress eller annat CMS system kan vi erbjuda en säkerhetsrapport.

I våra rapporter så ingår det 4 nivåer:

Kritiskt = Behöver åtgärdas omgående

Hög = Behöver fixas relativt snabbt

Medium = Bra att de fixas men inte direkt

Låg = Kan ses över men behövs inte

Vi ser över områden som SQL injektioner, domän relaterade problem, paket analys, bruteforce och gömda filer och kategorier samt mycket mer.

Är ni intresserade, hör av er till oss för en kostnadsfri offert!

it rapport
Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!