WordPress utbildningar & kurser i Stockholm

Behöver du och ditt företag en utbildning i WordPress? Inga problem! Vi har flera olika paket och kurser som passar de flesta. Efter våra kurser kommer du kunna uppdatera text, bild, bildspel och även installera nya plugins helt själv. Du kommer även kunna ändra kontaktformulär och widgets!

  • Vi går igenom grunderna
  • Teman och tillägg
  • Material och testserver ingår
  • Sökmotoroptimering med WordPress

 

Utbilda dig inom WordPress med oss

Oavsett om du är nybörjare eller proffs inom WordPress så har vi utbildningar och kurser som passar dig. Är du webbansvarig på ett företag och vill lära dig hur du uppdaterar er WordPress hemsida? Då är denna kurs perfekt för dig.

Kurser som ger valuta för pengarna

Utbildning sparar pengar!

Att ge sin webbansvarige på företaget en utbildning sparar pengar genom att ni kommer kunna utföra både enkla och avancerade ändringar på er hemsida. Man behöver inte kunna programmera alls och hemsidan kommer alltid vara uppdaterad vilket genererar mer trafik och fler kunder!

Kurser ute på plats

Alla våra kurser och utbildningar ges ute på plats hos företagen. Vi har med oss material och behöver endast en internetuppkoppling som vi kan använda oss av. Ett metodiskt schema styr de olika delarna av WordPress som ingår i kursen. Vi går igenom alla element tillsammans där ni får testa och ändra själva, så att ni lär genom att göra.

Vi kan även boka konferenslokal på utvald plats vid större beställningar och fler deltagare (5+ personer).

wordpress utbildning

Endast 2995 kr per deltagare!

Vill du veta mer eller behöver du boka en tid?

Vill du boka WordPress utbildningar eller kurser hos oss här i Stockholm? Hör av dig via vårt kontaktformulär eller kontakta oss direkt på info@emsdesign.se eller ring på 08-128 765 00 alla vardagar 09.00-18.00. Du kan även ladda hem kursinnehållet nedanför genom att klicka på den stora knappen. Vid frågor relaterat till kurserna ring 08-128 765 00 alla vardagar 09:00-18:00.

WordPress ger dig frihet!

En utbildning betalar alltid tillbaka sig i längden. Redigera och ta hand om text, bilder och tillägg samt den dagliga driften av din företagshemsida helt själv.

Grunderna inom WordPress

Vi kommer gå igenom grunderna, varför du ska använda WordPress samt vad ett CMS-system är för något och hur det kan hjälpa ditt företag.

Den studerande ska efter slutförd kurs kunna uppvisa kunskap om grunderna samt hur systemet är uppbyggt och fungerar.

Tillägg & Plugins

Under utbildningen så går vi även igenom det vanligaste tilläggen eller plugin som de heter. Ett måste för alla WordPress intresserade.

Dessa tillägg underlättar allt ifrån kontakt, bokning, kartfunktioner, galleri till sökmotoroptimering (SEO).

Nyhetsinlägg & Uppdatering

WordPress är världens bästa system när det kommer till nyhets eller blogginlägg. Ett enkelt sätt att hålla sin hemsida uppdaterad och aktiv.

Kursledaren kommer gå igenom varför man ska uppdatera och skriva nyheter och vilka fördelar som detta medför.

Vem är utbildningen för?

Vår utbildning i WordPress är till för företagsledare, webbmaster och andra som vill driva sin egna företagshemsida. Genom att gå denna utbildning får du som studerande en större förståelse för hur WordPress fungerar samt verktygen att redigera de mesta.

Vi rekommenderar verkligen vår kurs då den har hjälpa många företagare att underhålla och uppdatera sin företagshemsida. Gör det enkelt och hör av dig till oss så kan vi berätta mer.

VIKTIGT: Vi kör alla utbildningar digitalt via Google Hangout, Zoom eller Skype. 

Boka en utbildning

Vill du boka en utbildning i WordPress med oss kan du mejla oss på info@emsdesign.se eller ringa på tel 08-128 765 00 vardagar mellan 09:00-18:00.