Uppdatera din WordPress Hemsida

Behöver du hjälp med att uppdatera din WordPress hemsida eller installera och integrera tillägg, plugins eller text och bilder. Vi hjälper till och uppdaterar till ett fast pris!

  • Uppdatera din WordPress hemsida
  • Installera tillägg, plugins och teman
  • Fast pris på 2995 kr för hela uppdateringen
  • Hög säkerhet på alla uppdateringar

🚀 Ge din WordPress-hemsida den kärlek den förtjänar med våra professionella uppdateringstjänster! 🚀

Är din hemsida i behov av en uppfräschning? Oroa dig inte! Vi är här för att göra uppdateringsprocessen smidig och bekymmersfri för dig. Med vårt team av WordPress-experter kan du vara säker på att din hemsida blir uppdaterad på ett säkert sätt!

Vi tar hand om allt från att uppdatera tillägg, plugins och teman till att optimera text, bilder och inlägg för att maximera din webbplatsens prestanda och användarupplevelse. Dessutom ser vi till att alla säkerhetsuppdateringar implementeras för att skydda din hemsida mot potentiella hot.

Varför vänta? Ge din WordPress-hemsida den boost den behöver och låt oss ta hand om alla uppdateringsbehov åt dig. Kontakta oss idag för att komma igång och ta din webbplats till nästa nivå!

jamnfor priser pa hemsidor

Säkra uppdateringar av din hemsida till fast pris!

Vi genomför dessa uppdateringar till ett fast pris på 2995 kr ex. Moms. Då ser vi till att dina tillägg, teman och WordPress är uppdaterade. Samt att vi genomför en genomgång av säkerheten på hemsidan och skulle något inte vara bra rapporterar vi tillbaka detta till kunden.

Enkelt att hålla hemsidan fräsch och optimerad med oss på EMS Design Webbyrå. Hör av dig för mer information eller ring direkt på 08-128 765 00 så berättar vi mer!

Vanliga frågor om uppdatering av WordPress

Intresserad?

Ring till oss på telefon 08-128 765 00 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!