Utförsäljning av teknik på Black Friday!

Idag den 27/11 startar Black Friday, teknikens dag!

Just idag så startar årets största dag för att sälja teknik och relaterade produkter. Alla företag som är stora på marknaden kommer med bra erbjudande i Sverige och i hela Världen. Sänkta priser upp till 50% i Norden vilket är bra dock har den Amerikanska marknaden en helt annan syn på just Black Friday med priser nedsänkta upp mot 80% på vissa ställen.

Som konsument och företag bör man utnyttja denna speciella dag genom att köpa lite teknikprodukter som du behöver privat eller till företaget. T.ex. kanske ditt företag behöver en eller flera nya datorer och tillbehör eller kanske några bra stolar att sitta i på kontoret. Utbudet är extremt stort och alla stora aktörer på den Svenska marknaden gör detta som t.ex. Electroworld, Siba, Mediamarkt, Inet, Komplett och även butiker som CDON och andra inom Bonnier koncernen som relativt nya Bamba.

Vad ska jag tänka på när jag handlar teknik med en stor rabatt?

Eftersom många produkterna har en stor rabatt betyder de antingen att de håller på att fasas ut inför nästa modell eller att den fått lite sämre kritik men detta bör inte skrämma dig som konsument utan om du gör forskning kring de teknikprodukter som du behöver som företag så klarar du dig oftast med den lite billigare modellen av telefonen, datorn eller annat. Det är oftast bara spelmaskiner och servrar som kräver en nya hårdvara som är lite dyrare. Du som litet företag eller till och med i 100 miljon klassen klarar dig långt på vanliga laptops i tretusen klassen (3000 kr).

datorstol kontorstol

Spendera inte onödigt med ekonomiska medel men ta chansen och spara in pengarna till firman om du ändå tänkt att köpa ny teknik till ditt företag. Vi som webbyrå här i Stockholm kollar runt denna dag eftersom Black Friday ger oss möjligheten att spara in kostnader på just teknik som vi använder som t.ex. telefoner eller datorer. Vi har även planer på att skaffa nya stolar till kontoret så att vi sitter lite bättre och skapar en bättre arbetssituation.

Varför är det bara just idag som rabatterna gäller?

Detta är ett fenomen som startade i USA där tillverkarna och affärerna ville försöka sälja lite extra innan Julen för att sommaren oftast inte är speciellt bra för vissa typer av produkter och affärer. Och för att locka kunderna är de tvungna att ha stora rabatter då de flesta kunder som är pålästa ser igenom dåliga rabatter och fula knep.

Det som är viktigt även om en produkt har en stor eller extrem rabatt är att forska lite omkring just den produkten eftersom leverantörerna oftast vill bli av med gamla modeller. Det betyder inte att de är dåliga utan kan tvärtom vara riktigt bra men det gäller att veta då de finns fall där affärerna har sålt ut produkter med extrem rabatt p.g.a. att de varit dåliga och inte hållit den standard som vi konsumenter söker idag.

Det finns även fullt med erbjudanden på helt nya produkter dock ligger dessa inte i 50% klassen utan mer omkring 5-10% vilket inte är super bra men många bäckar små bidrar till att du som företag eller privatperson sparar på dina inköp.

UTNYTTJA CHANSEN och köp något bra till ditt företag idag, en dag som alla kallar Black Friday och som har stora rabatter på de mesta inom TEKNIK!

 

Lämna en kommentar

11 − 7 =