WordPress webbyrå i Stockholm

WordPress webbyrå i Stockholm som skapar modern webbdesign

När jag personligen tänker på webbdesign som kommer ordet WordPress webbyrå direkt på mina tankar. WordPress är världens absolut bästa CMS system som hanterar hemsidor enkelt och effektivt. Om man inte redan idag känner till WordPress så borde man kolla upp det. Ett riktigt bra innehållssystem där du enkelt kan hantera din hemsida och innehållet som text och bilder utan att behöva kunna någon kod. Dvs du kan själv uppdatera din text, menyer, widgets, bilder och även enkelt lägga till nya bilder i ett bildspel.

Över 20% av de hemsidor som finns på internet använder sig av just WordPress vilket gör att de konstant uppdateras, hålls säkert och får nya tillägg varje DAG!

Gratis tips på mallar för WordPress

Behöver du en hemsida men du vet inte hur du ska gå tillväga eller har du kanske inte de ekonomiska musklerna för att anlita en WordPress webbyrå? Inga problem. Jag som skriver detta har drivet en webbyrå sen 2012 och nedanför följer ett par av mina tips som hjälper dig som företagare att skaffa en billig och bra hemsida som ser modern ut!

  • Använd en gratismall eller Template som det heter till WordPress. Det finns tusentals som gratis mallar.
  • Skaffa ett bra webbhotell som ligger i Sverige och som har en bra hastighet, gärna Linux servrar samt kör backup varje dag och en aktiv support.
  • Köp loss en domänadress som du gillar. Gärna en adress som har med den produkt eller tjänst som du vill förmedla.
  • Installera WordPress med en One Click installer som det heter. Enkelt och snabbt och de flesta webbhotell tillhandahåller detta.
  • Ladda hem eller installera tillägg som Meta Slider, Contact Form 7 och Page Builder by Siteorigin. Dessa hjälper dig att bygga layouten på hemsidan.
  • Installera pluginet SEO by Yoast och följ instruktionerna så får du en hemsida som ser bra ut på Google.
  • Se till att alla plugins, mallar etc alltid är uppdaterade samt även WordPress.

Skulle du behöva mer hjälp så finns alltid vi på EMS Design WordPress Webbyrå här i Stockholm. Vi ger gärna tips och råd helt gratis samt att vi har billiga paket för företag med hemsidor som passar alla storlekar. Alla måste ha råd att ha en riktigt snygg och modern hemsida som inte kostar skjortan!

Måste jag använda WordPress?

Det är klart att du inte behöver använda just WordPress till din hemsida. Det finns flera andra system som t.ex. Joomla, Drupal och även egendesignade cms-system som webbyråer har skapat. Det du däremot missar om du använder något av dessa är supporten, alla plugins, snabbheten, säkerheten av konstanta uppdateringar samt en stor bas av webbutvecklare som just specialiserat sig på WordPress.

I slutändan så är valet ditt men om jag inte visst något om webbdesign alls skulle jag välja WordPress för just enkelheten och att jag själva kan uppdatera allt innehåll och hålla hemsidan levande. Det är nog en av de viktigaste sakerna. Att hålla din hemsida uppdaterad och levande!

Har ni frågor får ni gärna höra av er till oss på EMS Design eller direkt här på vår blogg.

 

Postad i kategori: , ,

Lämna en kommentar

fem × 5 =